Misschien wel de beste kapper in Zwolle lezen we in de reviews. En dat is Uniek! Maak gemakkelijk online een afspraak, op de tijd die jou schikt, want jij staat bij Uniek centraal. Jij bent Uniek!

 Knippen

Graag neem ik samen de tijd om je wensen aan te horen, te kijken wat mogelijk is en daar een perfect kapsel bij te creëren. Jaarlijks bezoek ik regelmatig trainingen, cursussen en shows in binnen en buitenland om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nog meer perfectie te creëren. Dames heren en kinderen zijn van harte welkom bij ons.

Boek nu!

Kleuren

Een coupe word nóg mooier met een prachtige glanzende haarkleur. Wij gebruiken producten van I.C.O.N. Eco tech color dit is speciaal ontworpen met natuurlijke ingrediënten zodat het jouw haar transformeert en verjongt.

MORE

Heren

Het uiterlijk voor de man is steeds belangrijker, je wilt goed voor de dag komen en daarom is een goed geknipte verzorgde en gestylde haardos bepalend voor je uitstraling. Regelmatig worden we getraind op de nieuwste heren trends en daarom zijn de mannen ook graag geziene klanten bij ons!

Boek nu!

Kinderen

“Kinderen knippen is een kunst” wordt altijd gezegd… Wanneer kinderen zich prettig voelen in mijn kappersstoel, gaat de rest vanzelf. Graag neem ik de tijd voor kinderen waardoor naar de kapper gaan, een feestje wordt.

Boek een kinderstoel

Krullen

Krullend haar is een vak apart eist veel geduld en kennis. Met het gebruik van de verzorgende producten van I.C.O.N. en onze kennis van de twist en curl techniek zorgen wij ervoor dat je natuurlijke krullen meer word geaccentueerd en volume krijgt.

Boek nu!

Yvonne ter BruggenYvonne ter Bruggen
18:43 20 Apr 23
Familie AartenFamilie Aarten
15:31 11 Mar 23
Altijd vriendelijk, ook aan de telefoon.
Ellis TonnEllis Tonn
19:32 04 Jan 23
Al jaren mijn kapster!.Nooit meer ergens anders heen.
Marian koekkoekMarian koekkoek
17:42 11 Dec 22
Chantal SlingerlandChantal Slingerland
21:05 20 Apr 22
Fantastische kapperszaak.Ook nog eens geduldig en super lief voor kinderen. Hier nemen ze nog echt de tijd voor je.
Angel JanseAngel Janse
19:51 02 Dec 21
Super kapper!
Kik arroyoKik arroyo
11:21 12 Jun 21
Moniek heeft passie voor haar vak en dat is te zien. Mooi mens. Mooie zaak, geweldige kapsels. Een absolute aanrader.
Nando LutgerinkNando Lutgerink
13:20 27 Mar 21
Gezellig, professioneel, goed gemutst. Moniek neemt uitgebreid de tijd voor je zorgt er voor dat je weer picobello voor de dag kunt komen. Geweldig!!!
Mirjam Van PeltMirjam Van Pelt
19:25 25 Jan 21
Veel kennis over kleur, denkt goed met je mee. Is hier ook eerlijk in. Kent elke klant bij naam en weet hierbij ook de wensen van de klant. Altijd fijn om er te zijn!
l dautzenbergl dautzenberg
10:48 25 Jan 21
Moniek en Mahesh vormen samen Uniek de Hoofdzaak en ze zijn inderdaad Uniek. Het is een mooie moderne kapperszaak waar ze uitsluitend werken met producten van ICON. Er is voldoende parkeer ruimte en ook nog eens gratis. Maar veel belangrijker is dat het voelt alsof je naar vrienden gaat ipv naar de kapper. Het is er altijd gezellig en je wordt er ook nog eens uitstekend geknipt. Als man draag je natuurlijk vaak dezelfde coupe maar mijn vrouw gaat ook naar Uniek toe en die krijgt goed advies en leuke voorstellen als ze eens een andere coupe wil. Wil je goed gekapt op pad ga dan eens bij Uniek langs
js_loader
Jetty van Munster
Voor Moniek rijd ik graag een stukje om. Al jarenlang knipt zij mijn haar.
Haar persoonlijke stijl gecombineerd met vakkundig advies en dan ook nog efficiënt werkend maakt een bezoek altijd prettig
Mevrouw Stoffer
Ik ben al 15 jaar jaar klant. Bijzonder goede ontvangst, staat altijd voor mij klaar, heerlijke koffie en thee een gezellige huiskamer.
Maaike ten Brinke
Al jaren laat ik mijn haar knippen en kleuren bij Moniek. Dit bevalt zo goed. Moniek is zo professioneel. Ze verstaat haar vak als geen ander. Ze denkt goed mee met mijn wensen en geeft advies. Daarnaast neemt ze de tijd voor je en is het er gezellig! Een aanrader!
Herman Bluemink
Een afspraak bij Monique voelt als op de koffie gaan bij een goede vriendin. Samen met Mahesh zorgt ze voor een open en gastvrije sfeer. Ook niet onbelangrijk: Moniek is een vakvrouw. Ze heeft kennis van (en een mening over) de laatste kapsels en haarmode. O, en ze kan ook nog eens prima uit de voeten met baarden!
Marjolein de Vries
Ik kom graag bij Uniek: een prachtige zaak, overheerlijke koffie en een fijne sfeer. Moniek knipt mij en mijn kinderen al jaren. Ze weet precies hoe mijn haar valt en wat er het beste bij mij past. Een aanrader dus!

Dat is wat we doen en dat doen we Uniek!