Ik krijg als kapper in Zwolle regelmatig de vraag wie de beste kapper van zwolle is, nu is dat geen makkelijke vraag. Heb je bijvoorbeeld een flinke baard, dan zijn er betere opties dan Uniek de Hoofdzaak in Zwolle Zuid. Maar mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een goede kapper in Zwolle Zuid, die zijn bij mij aan het juiste en beste adres.

Mijn naam is Moniek Schreurs. Mijn vak? Het mooiste in mensen zien en dat accentueren! Zien wat bij jou past! Daar ben ik goed in! En wanneer je thuis ook met een glimlach in de spiegel kijkt, ben ik tevreden.

Ik ben creatief en eigenzinnig, spontaan, eerlijk en vernieuwend. Uniek is ontstaan uit jarenlange ervaring, enthousiasme en een geheel eigen visie. Met Uniek is mijn droom, mijn eigen salon waar mijn klanten zich thuis voelen, uitgekomen. Bij Uniek gaat het om jou en krijg je de aandacht die je verdient!